Home

Nyheder

Nyt Nyt Nyt

Så er der kommet lidt updates igen.

Kontakt
Efter opfordring fra "The Stig" har jeg lavet en ny side med kontaktinformationer, så hvis du har nogle forslag til rettelser, ideer til nyt stuff, noget der mangler på siden jeg ikke har nået endnu eller andre spørgsmål er du velkommen til at skrive.

Print
Jeg har lavet lidt om i designet så siden er blevet mere print venlig. Da mange ikke har adgang til nettet når der er eksamen er det nu muligt at printe siderne ned som PDF. Jeg vil også få opdateret Download siden så hele siden ligger i PDF form.

Nyt stuff comming up.
Jeg arbejder lige nu på at få lidt flere emner op fra H4 af. Men da meget af det er PLC programmering kommer det til at tage lidt tid. Samtidig er følgende emner på vej: Karnaugh Kort, Regulering flow og trykregulering samt pid regulering.

Fremtids planer
Da mange af opgaver omhandler PLC programmering arbejder jeg lidt på at få lavet noget video i stedet for text da det er utrolig meget arbejde i at tage billeder af alt man laver samt svært at få det rigtige visuelle billeder af alle handlinger undervejs, så håber der kommer tid efter h4 til at arbejde med lidt video.

d 05.02.20 - kl 07:19