Spz.dk - El / Automation - Kontakt

Kontakt

Kontakt

Kontakt info.

Der er meget og se til når dette kun er et hobby projekt, så hvis du har nogle spørgsmål, rettelser, ideer eller andre ting der kunne gøre hjemmesiden bedre som fx et emne der mangler eller nogle ekstra opgaver der kunne være nyttige så høre jeg meget gerne fra dig/jer.

Jeg vil prøve at svare tilbage så hurtigt som muligt.

I kan fange mig på: itsamail@spz.dk

Lidt om mig

Jeg hedder Steffen Pedersen, 35 år og blev færdig udlært automatikteknikker i 2020 på dagen hvor danmark lukkede pga. corona.

Jeg er tidligere udlært webintegrator som er en kortvarig uddannelse inden for web programmering hvor jeg lærte om HTML, CSS, Jquery, PHP, SQL. Hvilket jeg har brugt meget gennem årene i virksomheder så vel som på denne side.

Jeg har altid interesseret mig meget for elektronik og programmering og da jeg efter 9 år i en produktions virksomhed hvor jeg på daglig basis rodet i maskiner og gerne ville prøve noget nyt, tog jeg springet og begyndte hos en lille virksomhed som gav en masse muligheder for at rode med alt fra fejlfinding, plc programmering, hmi opsætning, dokumentation af anlæg osv.

I dag sidder jeg og laver en masse forskellige ting bla, Datalogning, Anlægsoptimering, Nye styringer til vores kunder, Vedligehold/fejlfinding på vores eksisterende anlæg og hjælper vores kunder med eventuelle nedbrud. I det firma jeg er i har vi over 400 plc'er af forskellige typer og modeller siddende ude i industrien, nogle helt tilbage fra de tidlige 90ere. Så har en masse erfaring med ældre så vel som nye modeller.

Lidt af de styringer jeg har berørt gennem årene:
Siemens: Logo, S5, S7-S200, S7-S300, S7-S400, S7-S1200
Idec: Microsmart, F2JA, FC4A, FC5A, FC6A
Omron: Diverse modeller
Koyo: Diverse modeller
Beckhoff: CX80
Arduino: Uno, Mega, Nano, ESP8266 ESP32

HMI Paneler:
Beijer: X2 Serie 4-15"
Siemens: TP700, KT700
Proface: Diverse.
Beckhoff: HMI Server